Ваш кошик порожній!
Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder Видалення index.html зірвано
Видалення 4d44a8d7fc872366cebcc96d73730617.png зірвано
Фондю приємно подавати і приємно поїсти. Це відмінний спосіб порушити хвилювання на наступному званій вечері. Смачний хліб і сир, смачне м'ясо і бульйон, чудові фрукти і шоколад ... все це і багато іншого легко приготувати і насолодитися. Ви можете легко знайти набір для фондю, відповідний вашим кулінарним потребам і модному стилю, з десятків красивих і високоякісних моделей Фондюшниці.
Вам знадобиться фондюшниця для сиру. В автентичному сирному фондю використовується швейцарський сир, плавлений в швейцарському вини. Оскільки сир містить жир, а вино - це в основному вода, виникає очевидна проблема; вода і жир погано змішуються. Так що ж робити, щоб фондю вийшло оксамитовим? Ви повинні використовувати натуральний і добре витриманий швейцарський сир для фондю, який плавно тане. Також не забудьте вибрати вино відповідної кислотності (сухе вино), яке буде добре поєднуватися з сиром.
М'ясне фондю виникло у Франції в середні століття. Під час збору винограду збирачі ставлять на виноградниках горщики, щоб готувати собі їжу так, як їм зручно протягом дня. Це забезпечувало неспішний обід, який можна було насолодитися гарячим і свіжим. Пізніше була створена фондюшниця для м'яса (фондю м'ясне) Beef Bourguignonne, яке стало відомо як оригінальний рецепт фондю для м'яса. Сьогодні цей оригінальний рецепт зазнав безліч змін, включаючи курку, морепродукти і багато іншого.
Набори для фондю з чавуну найкраще підходять для м'ясних фондю, оскільки вони забезпечують рівномірний розподіл тепла і ідеально підходять для приготування при високих і низьких температурах. Якщо горщик покритий емаллю зсередини, його також можна використовувати для невеликого сирного фондю. Щоб використовувати в якості сирного фондю, просто зніміть кільце для розбризкування, щоб було легше перемішати і занурити.
Шоколадне фондю було створено швейцарським шеф-кухарем, що живуть в Нью-Йорку, в 1960-х роках, і це ідеальний спосіб оживити вечірку. Приготувати його практично не складе труднощів, і ваші гості можуть взяти участь і насолодитися чудовим шоколадний фондю десертом в невимушеній і веселій обстановці.
Місткість: більше не завжди краще - вам дійсно потрібна глибина, достатня для того, щоб занурити їжу в сир. Однак з точки зору розміру фондюшниці меншого розміру відмінно підходять для пар або для використання фондю в якості закуски, але якщо ви хочете влаштовувати вечірки з фондю або у вас велика сім'я, великий горщик має більше сенсу.
Джерело тепла: електричні горщики для фондю ефективні і добре контролюють нагрівання, але для роботи необхідна розетка поблизу. Горщики для фондю, в яких використовується гелеве паливо, або чайні свічки, можна використовувати де завгодно, але вам потрібно переконатися, що у вас є це паливо, а також будьте обережні з відкритим вогнем!
Посуд для фондю матеріал горщиків: Горщики для фондю виготовляються з самих різних матеріалів, від кераміки до металу. Деякі з них є традиційними, деякі орієнтовані на дизайн, а деякі є чисто функціональними. Поряд з різними методами нагріву, у них також є різні методи очищення. Подумайте про свої потреби, а також про те, яке фондю ви збираєтеся приготувати, і виберіть розумну модель.
Електричні фондюшниці мають або вбудований в основу нагрівальний елемент, або призначені для розміщення на електричній пальнику. Перевага фондюшниця електрична в тому, що в ній легко регулювати нагрів. Їх краще готувати на олії або бульйоні, тому що вони дозволяють досягти досить високої температури. Вони також дозволяють зменшити вогонь по мірі зменшення об'єму в каструлі, щоб ви не пригоріли.
Ручні горщики для фондю ставлять на відкритий вогонь. Для деяких моделей потрібно тільки свічка. Вони можуть бути успішними для окремих горщиків, але вони забезпечують повільний і нерівномірний нагрів для великих судин. Новіші версії включають джерело палива для пальника і дозволяють регулювати полум'я. Перевага ручних наборів в тому, що вони працюють де завгодно - немає необхідності в розетці.
Каструлі для фондю з нержавіючої сталі швидко нагріваються і довговічні, тому вони прослужать вам довгі роки. Але деякі з них тонкі і можуть підпалити сир або шоколад, коли ви поринете в нього.
Кераміка - класичний матеріал для Фондюшниці, тому що, хоча вона повільно нагрівається, вона добре зберігає тепло. Крім того, їх легко чистити.
Емалевий чавун нагрівається швидше кераміки, а також добре утримує тепло. Вони також часто бувають привабливих квітів.
Горщики для фондю індивідуального розміру можуть вмістити всього 12 унцій, що підійде вам і вашому другу, гідного фондю. Для натовпу вам знадобиться набір для фондю ємністю від 2,5 до 3 літрів.
Як тільки ви дізнаєтеся, який обсяг і стиль ви хочете, є ще кілька функцій, які слід враховувати при покупках:
Контроль температури: більшість сучасних наборів для електричного фондю мають регульований контроль температури. Ви хочете мати можливість встановити сильний вогонь для розтоплення їжі або приготування їжі з маслом, а також зменшити його, щоб не підпалити шоколад або сир (особливо коли настає ніч і обсяг в каструлі зменшується). Також перевірте наявність регульованої пальника на ручних наборах для фондю. Багато дозволяють відкривати і закривати паливний бак, щоб ви могли контролювати температуру під каструлею.
Заходи безпеки: чи є у каструлі ручка або ручки? Чи є в електричної моделі фондю розривної шнур, щоб гаряче не обпекло вас або гостей, якщо хтось зачепить шнур? Чи є в ручному комплекті гаситель для безпечного гасіння палива?
Вилки: Скільки вилок йде в комплекті? Чи мають вони кольорове маркування (що корисно для сортування речей на вечірці)? Чи є кільце для вилки для каструлі, щоб вилки не потрапляли в фондю?
(066) 450-63-48
(093) 944-01-21
(096) 801-69-24
info@taratoy.com.ua